Prosjektleder

Prosjektleder

Prosjektleder

Heikki Bruvik AS har veldig gode ordrebøker i årene fremover. Fordelt på fagområdene låsesmed, adgangskontroll, innbruddsalarm og ITV. Vi søker derfor etter en ny prosjektleder som ønsker å ta styring i flere store og spennende prosjekter. Kalkulering av prosjekter vil også være en av arbeidsoppgavene.

Et høyt faglig nivå kreves, da flere av de aktuelle prosjektene er store og komplekse. Erfaring fra sikkerhetsbransjen er en forutsetning.

Vi kan tilby gode betingelser, et veldig godt arbeidsmiljø, gode tekniske hjelpemidler og kollegaer med høy kompetanse. Her er det gode muligheter for personlig utvikling. En spennende og utfordrende hverdag er garantert.

Vi anser det som veldig viktig at du ser positivt på faglige utfordringer, og at du ønsker personlig utvikling og lærling. Du må også ville bidra til å «løfte bedriften» gjennom høyt faglig kunnskapsnivå, god kommunikasjon og relasjonsbygging med kunder og samarbeidspartnere, og ikke minst et godt kollegialt samspill.

Heikki Bruvik AS skal være den foretrukne samarbeidspartneren for våre kunder og leverandører. Vil du være med på laget, eller bare ta en uforpliktende prat, så er det bare å ta kontakt med Heikki Bruvik – heikki@heikki-bruvik.no – 952 54 999.