Heikki Bruvik AS

Heikki Bruvik AS er en låsesmed-forretning som ble startet av Heikki Bruvik i 1999. Vi startet med en butikk på Engen i Bergen sentrum. Etter hvert som firmaet vokste flyttet vi til nye lokaler i Håkonsgaten, før vi i 2010 flyttet til Nøstegaten 42. I den samme perioden åpnet vi en egen butikk og systemavdeling på Sotra. I 2010 åpnet vi også en avdeling i Oslo. Denne ble solgt i 2015. Sommeren 2019 flyttet vi ut av Bergen sentrum, til Fjøsangerveien 213 – hvor vi holder til i dag.

Vi er for øyeblikket rundt 40 ansatte, hvorav 17 er «inne» og de resterende er utførende montører og teknikere.

Tidligere drev vi stort sett med servicearbeid og mindre prosjekter. Vi har hele tiden hatt fokus på å ha en god og stabil kundeportefølje. De siste årene har vi også jobbet oss sakte, men sikkert, inn på prosjektmarkedet – og i dag er vi blant de største på dette markedet. Prosjektporteføljen vår vokser stadig, og vi satser på ytterligere vekst også i tiden fremover. 

Siden starten har god service og fornøyde kunder vært vårt hovedfokus. Dette har vi tatt med oss videre inn i prosjektmarkedet – noe vi føler blir verdsatt, og som gir oss mange gode tilbakemeldinger og tilbakevendende kunder.

Produkter, løsninger og valg av samarbeidspartnere

Vi etterstreber å være den foretrukne  partner på lås og beslag, og å alltid ha fornøyde kunder. Måten vi skal oppnå dette på er, i tillegg til å yte den beste servicen i bransjen, å tilby kvalitetsprodukter vi vet våre kunder kan stole på.

Ettersom vi ikke er en del av en kjede, eller bundet opp til noen andre firmaer på noen som helst måte, kan vi fritt velge å selge de produktene vi mener passer best i vår portefølje. Vi kan med andre ord tilby produkter og løsninger vi vet fungerer, og som vi vet at gir våre kunder det beste sluttproduktet.

Som et ledd i denne strategien, har vi valgt følgende samarbeidspartnere på viktige produktområder:

  • SALTO, ARX og RCO adgangskontroll
  • SIEDLE porttelefonanlegg
  • EVVA låssystemer
  • DORMA dørlukkere og dørautomatikker
  • STEP elektriske sluttstykker
  • RANDI dørvridere
  • STANSEFABRIKKEN postkasser

Denne kombinasjonen av produkter og produsenter gir oss akkurat det vi er ute etter: kvalitet i alle ledd.

En gammel annonse, med butikken på Engen 12 og nyfoliert firmabil